Favori Yemek Tarifleri – E-Ticaret-Metin Akbulut

Favori Yemek Tarifleri

Favori Yemek Tarifleri

Bireysel yaşamın yaygınlaştığı günümüzde (tarz olduğu!), sosyalleşmenin (yeni-eskiden) alanı olan internet ilişkilerimizi aile yaşamımızı da dönüştürüyor. Çocuklarımız oyunlarını çevirim içi oynuyor. Arkadaşlıklar webden hatırlanıyor. Doğum günleri kutlanıyor, taziyeler, protestolar  burdan yapılıyor.

Ev ziyaretlerin de  sohbet öncesi kablosuz internetin şifresi soruluyor.Dokunmatik ekranlar büyük tuşlu Nokia telefonlarının yerini, yaş almış  anne ve babalarımızın ellerini süslemeye başlamış durumda. Annelerimizin  gün sohbetlerinde  internetten şu tarifi buldum, cümlesi de sıradan olmaya başladı sanırım. Bu durumda talebi karşılayacak öncü yemek tarifi sitelerini takip eden sitelerin sayısıda gittikçe artıyor. Adını yeni duyduğumuz favoriyemektarifleri web sitesi ziyaretçilerin yemek tarifi, pasta tarifi ve ev hayatını ilgilendiren pratik bilgileri meraklısına sunuyor.

Tariflerin görsel , video ve kullanıcı yorumlarıyla ziyarteçilerin zevkle ziyaret edebilecekleri bir site olarak karşımız çıkıyor.

Ziyaretçilerin bilgilerini hem paylaşabileceği hem de faydalanabileceği favoriyemektarifleri web dünyasında faydalı ve uzun ömürlü olmasını dileriz….

Metin Akbulut

You May Also Like